SUHA GRADNJA, ADAPTACIJE I UREĐENJA INTERIJERA

Mi stvaramo ambijent kakav ste priželjkivali

Ambijent u događanju čovjekovih djelatnosti ima golemu ulogu. Bilo da je riječ o obiteljskoj kući ili stanu gdje živimo svoju osobnu i obiteljsku intimu, bilo da je riječ o prostoru poslovne namjene, atraktivan i funkcionalan ambijent je izuzetno važan. Naše se izvedbe uklapaju u nove trendove, ali i tradicionalna razmišljanja. Svakom investitoru-naručitelju ostavljamo dovoljno prostora da može pronaći svoj vlastiti izraz koji ga najbolje izražava, a da se pri tom ostvari generalna ideja koja mora zadovoljiti svim standardima kvalitete, estetike i u prvom redu funkcionalnosti.

Moderne i uspješne tvrtke vode računa o zahtjevima tržišta i nude izvedbe i uvjek aktualna i originalna rješenja, poštujući pri tom sve standarde.

U ponudi naše tvrtke su i brojne mogućnosti suhe gradnje koje mogu zadovoljiti svačiji ukus:

Adaptacije obuhvaćaju, pored samih radova, niz drugih neophodnih radnji poput planiranja, dizajniranja, atesta, troškovnika, nabavu materijala... Kako bi što bolje, brže i jednostavnije proveli svoju zamisao, mi Vam nudimo, pored same izvedbe, kompletnu stručnu pomoć koja se odnosi na sve segmente posla: od pripreme do opremanja.

Prilikom adaptacija, može se dogovoriti adaptacija pojedinog dijela stambenog prostora kao npr. kupaonica.

Adaptacije obuhvaćaju:

Venka Gradnja d.o.o. Vam nudi adaptaciju sistemom kjuč u ruke. Od klasičnih kuća i stanova do moderno dizajniranih prostora, pokazali smo da profesionalnost i urođena kreativnost pronađe najbolja rješenja i izvedbe na zadovoljstvo, sada već stalnih, klijenata.

Adaptacija potkrovlja

Proširenje stambenog i poslovnog prostora uređenjem potkrovlja je oduvijek u trendu. Ne samo zbog iskoristivosti prostora, nego i zato što se prostori u potkrovlju ističu atraktivnošću. Velik su izazov s velikom mogućnošću kreacije prostora. Potkrovlja, međutim, nose zamke kosih krovova i nepravilnosti koje oni čine, toplinskih, zvučnih, ali i hidro izolacija, limenih opšava oko dimnjaka...

Kod adaptacija potkrovlja, naš Vam tim Vam nudi izvedbu cijelog Vašeg projekta, a ukoliko ga nemate, u sklopu našeg aranžmana ćemo Vam ponuditi naše rješenje. Naše su izvedbe, dosada, uključivale adaptacije potkrovlja najrazličitijih vrsta objekata: klasične obiteljske kuće, moderno dizajnirane objekte, zgrade...

Sve je ovo garancija da ćemo i na Vašem objektu obaviti vrhunsku adaptaciju potkrovlja neovisno o arhitektonskim rješenjima, namjeni, stilu... Za ovu vrstu adaptacija, zaista su nužni vrhunski izvođači koji će svaki pojedini posao obaviti maksimalno kvalitetno.

Venka Gradnja d.o.o. Vam nudi kompletnu, kvalitetnu i atraktivnu izvedbu adaptacije Vašeg potkrovlja. Vaše ćemo potkrovlje učiniti po Vašem ukusu i stilu, a da pri tom bude maksimalno funkcionalno za onu svrhu koju ste mu namjenili (stambenu, poslovnu...).

Nazovite, informirate se i naručite adaptaciju po svojim željama!