KROVOPOKRIVAČKI RADOVI

Krov

Krov je vrlo atraktivan dio objekta i svojim izgledom mijenja kompletnu sliku. Ne čudi zato da su mnogi i naručitelji spremni puno platiti da bi dobili baš onakav krov kakav žele. Standard života im to omogućuje. Kultura stanovanja i opći trendovi nameću sve većem broju ljudi izgradnju obiteljskih kuća i ostalih objekata, sa višestrešnim krovovima komplicirane izvedbe.

Krov ima svoju ulogu koja se mora uvažavati. To je zaštita objekta. Međutim, istovremeno se mora uvažiti i estetska komponenta.

Izazovi koje nosi atraktivnost kriju mnoge zamke. Prokišnjavanje, izolacija, neispravno ili loše postavljen pokrov, loše izvedena građevna limarija... mogu izazvati velike probleme, troškove ali i niz ostalih problema vezanih uz boravak u takvom prostoru.

Svjesni toga, a u mogućnosti da objedinimo i kvalitetu i estetiku, upustili smo se u tržišnu utakmicu i stekli zavidan rejting.

Naša tvrtka izrađuje sve vrste dvo i višestrešnih krovova. Krovne konstrukcije, kao i kompletne krovove izvodimo od nastrešnica do golemih hala.

Izveli smo niz najkompliciranijih i najzahtjevnijih projekata, višestrešnih i kosih krovova. Naše je iskustvo zaista impresivno.

Kao i bezbrojne reference kao dokaz konstantne profesionalnosti, tehničke besprijekornosti i trajno vrhunske kvalitete svih izvedbi: od najmanjih do najvećih. Vrstu drveta kao i pokrova prepuštamo Vama, a mi jamčimo vrhunsku izvedbu. Odgovorno tvrdimo da smo dorasli svakom zahtjevu investitora.

Izvedbe i najzahtjevnijih projekata

Naša tvrtka može izvesti izgradnju krovnih konstrukcija po svakoj zamisli arhitekta i po izvedbeno najkompliciranijem projektu. Nudimo Vam svoje usluge za sve vrste krovišta garantirajući funkcionalno, atraktivno i kvalitetno izrađeno krovište za dugi niz godina...

Novost je što krovišta lučnog, kupolastog ili stožastog oblika danas naručuju i privatni investitori za vlastite potrebe. Vrlo je, međutim, bitna izvedba koja će u potpunosti zadovoljiti projekt i zamisli arhitekta, s jedne strane, a standarde kvalitete i dugotrajnosti s druge strane.

U svojoj tradiciji izveli smo krovove najrazličitijih izvedbi. Investitori mogu biti institucije za sakralne objekte, kulturne spomenike, stare zgrade koje imaju svoj stil gradnje, moderno koncipirane zgrade u modernom redizajnu nekog od prošlih stilova gradnje...

Također izvodimo sve vrste drvenih konstrukcija: od nastrešnica, pergola, sjenica do konstrukcija za određenu namjenu, neovisno o njezinoj veličini ili zahtjevnosti.

Krovni pokrov

Dosada smo koristili različite vrste pokrova, prema zahtjevu investitora - naručitelja, ali sama izvedba konstrukcije, izolacija, limarije i pokrova obuhvaća cijelinu koja mora zadovoljiti s tehničkog i praktičnog stanovišta najviše standarde i osigurati funkcioniranje dugi niz godina bez naknadnih popravaka.

Izbor krovnog pokrova je također prepušten Vama, a na raspolaganju su Vam brojne mogućnosti:

Ostale usluge

Naša kompletna usluga krovopokrivačko-tesarskih radova je zaista kompletna i ne postoji ni jedan posao vezan za krovišta ili drvene konstrukcije, a da ga mi ne odrađujemo. Ovo su samo najčešće:

Obratite nam se s punim povjerenjem, povjerite nam Vaš krov, a mi ćemo uzvratiti vrhunskom izvedbom!