IZGRADNJA OBJEKATA

Dogovor kuću gradi

Pratimo razvoj novih tehnologija s područja graditeljstva, ali i trendove koje standard života i kultura stanovanja zahtjevaju. Stoga tvrdimo da smo u mogućnosti ispuniti sva Vaša očekivanja.

Odgovore na sva pitanja ćemo zajedno definirati u prethodnim razgovorima. Razočaranje koje duboko zadire u kućni budžet je nedopustivo, jer se gradnja kuće ne događa svaki dan i uglavnom se odnosi na ispunjenje sna o vlastitom obiteljskom gnijezdu. Zato je to posao koji treba dobro isplanirati i dogovoriti.

Otvoreni smo Vašim željama i koncentrirani na Vašu narudžbu s jamstvom da ćete se moći uvjeriti u našu profesionalnost, stručnost i korektnost, bez obzira koji od navedenih radova zatražite.

Izgradnja objekata

Sistemom ključ u ruke kompletnom ili roh-bau izvedbom gradimo objekte: kuće, poslovne, trgovačke ili druge objekte.

Ovom je uslugom obuhvaćena:

Naša tvrtka posjeduje licencu za sve izvedbe navedene gradnje. Ovisno o Vašim željama, a neovisno koji stil gradnje želite ili prevladavajuću vrstu materijala želite, svojih kvalitetnim izvedbama sa dugogodišnjim iskustvom iz različitih podneblja, učinit ćemo da dobijete kuću ili drugi objekat upravo po Vašoj zamisli.

Većina naših dosadašnjih poslova ugovorena je sistemom preporuka, što govori više i od najbolje sročene reklame, a na sva Vaša pitanja u vezi građevinskih radova nastojimo pružiti odgovor ili dati ponudu u što kraćem roku.

Osiguravamo:

U samu je izgradnju kuće ili drugog objekta uključena široka paleta pojedinačnih radova:

Uređenje okućnice

Uz izgradnju objekata, nudimo Vam i mogućnost isto tako vrhunske izvedbe uređenja okućnice, okoliša ili dvorišta, kako bi Vaša kuća zablistala punim sjajem.

Svaki objekt koji se gradi ili prostor koji se uređuje, mora u konačnici pružiti osjećaj zadovoljstva i zbog njegovog izgleda, koji omogućuje užitak boravka. Zato, tek sa uređenom okućnicom, slika Vašeg objekta pruža potpunu sliku.

Ponuda obuhvaća niz poslova:

Raspolažemo svim potrebnim sredstvima, opremom i osiguranom mehanizacijom, kako bi Vašu narudžbu ispunili na najkvalitetniji i najprofesionalniji način.

Krovopokrivački radovi

Naša tvrtka izrađuje sve vrste krovova: dvo i višestrešnih. Vrstu drveta kao i pokrova prepuštamo Vama, a mi jamčimo vrhunsku izvedbu.

Također Vam nudimo rekonstrukcije i sanacije već postojećih krovišta.

Izbor krovnog pokrova je također prepušten Vama, a na raspolaganju su Vam brojne mogućnosti:

Nazovite, informirajte se i naručite objekt po svojoj mjeri!