HIDROIZOLACIJE

Naša je tvrtka osposobljena za provođenje hidroizolacija te sanaciju istih.

Vrlo je važno poznavati sustave hidroizolacija koji su prisutni na tržištu, kao i njihova tehnička svojstva. Isto je toliko bitno biti osposobljen za realnu primjenu hidroizolacijskih sustava na točno određenom objektu za određenu vrstu problema.

Potpuna funkcionalnost hidroizolacijskog sustava uvjetovana je ispravnom ugradnjom (koju trebaju izvoditi osposobljeni izvođač) i kvaliteta hidroizolacijskog materijala, koji treba zadovoljavati kvalitetu i jednostavnost izvedbe, kemijsku kompatibilnost i trajnost.

Dugogodišnji smo iskusani tim. Stalnim usavršavanje naših djelatnika i konstantom primjenom u praksi, postižemo visoko kvalitetu izvedbe hidroizolacijskih sustava.

Ravni krovovi

Izvođenje hidroizolacija u novogradnji, te sanacije postojećih ravnih krovova, je važan dio naše djelatnosti. U mogućnosti smo izvesti i najzahtjevnije radove na hidroizolaciji ravnih krovova.

Radove izvodimo suvremenim hidroizolacijskim materijalima poput hidroizolacijskih membrana na bazi:

Posjedujemo certifikate o uspješno završenom školovanju naših djelatnika za ispravnu i kvalitetnu ugradnju membrana te svih ostalih radova nužnih za kvalitetnu izvedbu narudžbe.

Pri sanacijama ravnih krovova obavljamo

Hidroizolacije balkona i terasa

Prije izvedbe završnih obloga balkona i terasa nužno je predvidjeti i kvalitetno izvesti hidroizolaciju istih. Time se sprječava eventualno procurivanje vode na nižim etažama, ali i povećava trajnost svih materijala u sklopu završne obloge (ljepila, fugirnih masa i završnih kamenih ili keramičkih obloga).

U tu svrhu na postojeće estrihe u padu izvode se visokokvalitetni hidroizolacijski fleksibilni polimer-cementni premazi ili PU premazi na koje se direktno mogu ugrađivati završne obloge ljepljenjem.

Ugrađeni premaz, osim potrebne hidroizolacije, sprječava infiltraciju vode u estrisima te njihovo razaranje uslijed smrzavanja, posljedičnu pojavu odvajanja pločica te pojavu iscvjetavanja soli na fugama (salitre).

Pri izvedbi posebnu pažnju obraćamo na kvalitetno rješavanje detalja poput slivnika, spojeva sa stolarijom, okapnih dijelova balkona i eventualnih prodora.

Nudimo Vam, ukoliko je potrebno, izradu tehnoloških rješenja izvedbe hidroizolacije i sanacije uz razradu svih detalja.

Uz izvedbu hidroizolacije novoizvedenih balkona i terasa, izvodimo i sanacije postojećih balkona i terasa:

Hidroizolaciju novih terasa i balkona možemo izvesti pomoću i završnih sintetičkih premaza otpornih na UV zrake i habanje.

Hidroizolacija temelja i podruma

Kod projektiranja novih izvođenja objekata izuzetno je važna dobro riješena hidroizolacija podzemnih dijelova konstrukcija. Ovdje su naknadni popravci ili izuzetno skupi ili ponekad čak i nemogući. Zato je nužna primjena najkvalitetnijih hidroizolacijskih materijala, dobro riješeni detalji, pažljiva i stručna izvedba.

Za izvedbu hidroizolacije, kao i sanacije podruma koristimo materijale najviše kvalitete u pogledu mehaničkih karakteristika te trajnosti (otpornosti na mikroorganizme i korijenje) kao što su:

Nazovite, informirate se i naručite hidroizolaciju Vašeg objekta!