Dobrodošli na naše internetske stranice!

O nama

Tvrtka Venka Gradnja d.o.o. iz Novske je izvođač građevinskih radova u segmentu izgradjne objekata (ključ u ruke), suhe gradnje, adaptacija i uređenja prostora, hidroizolacija, krovova, fasada i štukaterskih radova, izgradnje i rekonstrukcija drvenih kuća, starih drvenih kuća i izgradnje šetnica, završnih radova... Vršimo radove visokogradnje i niskogradnje, te za iste posjedujemo ISO 9001-2015 certifikat kvalitete tvrtke SGS.

Uhodan smo i stručan tim profesionalaca, koji uz tehničku logistiku i opremu može izvedbeno odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Naša kreativnost je naša prepoznatljivost.

Svjesni da je današnje standarde izvođenja građevinskih radova nemoguće ostvariti bez usvojene visoke profesionalnosti, stručnosti i odgovornosti, naša je tvrtka u vlastitoj kvaliteti i pristupu poslu uvidjela svoju priliku zadugoročnu i uspješnu prisutnost na tržištu.

Posebno ističemo radove vezane za drvene kuće (stare i nove) i šetnice. Radili smo šetnicu u Kopačkome ritu cca 3000 m, te izradu 6 drvenih objekata u Parku prirode Kopački rit. Zgradu Uprave Kopački rit, radili smo u poplavljenome području Slavonije (Rajevo Selo, Drenovci), dom ovisnika Cenacolo Aljmaš, Babina Greda zgrada Matičnog ureda...

Vizija

Učvrstiti položaj tvrtke u području građevinarstva u Republici Hrvatskoj te temeljitijim marketinškim pristupom, visokom kvalitetom usluga, kao i politikom cijena, povećati konkurentnost kako na domaćem, tako i inozemnom tržištu.

Misija

Praćenjem novih trendova, tehnologija, ulaganjem u opremu a posebno u stručno osposobljavanje djelatnika biti u mogućnosti projektirati i izvoditi najsloženije radove u području građevinarstava, a sve s ciljem zadovoljavanja želja klijenata te na dobrobit šire društvene zajednice.O nama

Politika kvalitete

U ostvarivanju vizije i misije tvrtka VENKA GRADNJA d.o.o. nastoji kvalitetom proizvodne usluge, rokovima izgradnje, stručnim savjetima te cijenom ispuniti zahtjeve klijenata. Da bi pri tome ostvarili dobre poslovne rezultate te osigurali solidan standard zaposlenih organizacija se obvezuje:

  • Primjenjivati i stalno poboljšavati sustav upravljanja kvalitetom prema normi 1SO 9001:2015, redovito ocjenjivati njegovu učinkovitost i neprekidno ga usavršavati;
  • Pružati potpune usluge po načelima poslovne izvrsnosti i vrhunske kvalitete;
  • Njegovati partnerski odnos s klijentima i dobavljačima;
  • Povećati broj klijenata i njihovo zadovoljstvo kvalitetom proizvodnih usluga;
  • Pratiti svjetske trendove u građevinskoj djelatnosti;
  • Podizati razinu stručne osposobljenosti zaposlenika i njihovu motiviranost i svijest o kvaliteti;
  • Koristiti najmodernije alate i strojeve za rad;
  • Razmišljati o utjecaju poslovnih i proizvodnih procesa na okoliš.

Naši projekti

Partneri

Knauf Baumit Nexe Mapei Sika Tondach